Home » Sørger du for at restituere godt nok?

Sørger du for at restituere godt nok?

Når man træner meget, er det nemt at glemme, at man også har brug for restitution, for at kroppen skal kunne bygge sig op til den topform, man drømmer om. Her kan du læse mere om, hvordan du kan sørge for at restituere godt nok mellem træningssessions, så du kan komme i din bedste form.

Slap af med god underholdning

Det er rart at slappe af, men for mange er det faktisk sværere, end man skulle tro. Det mange ikke ved, er dog at det er næsten lige så vigtigt som træningen i sig selv. Det hele handler om balance, eller rettere sagt – god balance, mellem træning og restitution. Dine muskler har nemlig brug for en pause, for at forebygge skader reparere små rifter, som kan komme, når man træner hårdt.

For ikke at fokusere for meget på manglen af træning, og give sig selv lov til at slappe godt af, kan det være en god ide at finde noget god underholdning, der holder dig i sofaen. Find en serie, som du kan bruge som belønning og afslapning, de dage du giver din krop lov til at restituere. Det vil hjælpe dig i det lange løb, når du skal forebygge skader og slitage.

Find en god distraktion

Når du skal være god mod din krop, og afveksle din træning med at strække ud og forlænge dine muskler, så er den bedste vej til effektiv stræk distraktion. Det kan nemlig være svært smertefuldt at strække ud, hvis man er øm eller ikke er så smidig, som man gerne skulle ønske.

Derfor er det helt fantastisk, at vi har smartphones, der kan distrahere os – ikke fra at træne og at strække ud i sig selv, men fra det som vi synes er ubehageligt. Hvis man gerne vil have en god distraktion, så handler det om at holde ens hjerne optaget, så den ikke kan fokusere på at det gør ondt eller at det er ubehageligt.

Derfor er det mange, der kan lide at spille sjove onlinespil, mens de ligger eller sidder i et hårdt stræk. Man skal helst strække ud i noget tid, inden det har nogen effekt, og derfor nytter det ikke noget, at man kun kan holde i et par sekunder. Derfor kan spil være løsningen, fordi du nemt kan distrahere dig selv – og blive godt underholdt samtidigt.

Spil online casino nu og få den perfekte distraktion og underholdning, mens du kommer i dit livs topform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *