Home » Gør garderoben efterårsklar

Gør garderoben efterårsklar

Landskabet er ved at iklæde sig efterårets farver, og det betyder at du skal iklæde dig varmere tøj. Hvis du endnu ikke har gjort garderoben klar for koldere tider, så kan du finde gode råd til en lækker efterårsgarderobe her. 

Stærke farver og smukke detaljer

Efterårets mode er præget af stærke farver, og skarpe mønster. Du skal derfor ikke være bange for at investere i en farverig kåbe. Hvis du skal følge efterårets mode, så skal du vælge pink eller mørkegrøn, som dine farver, men beige er stadig et sikkert valg. Det er ikke altid det er nødvendig at købe helt nyt, giv derfor sidste års garderobe et kig, inden du investere i nyt. Det er som altid en god ide at kigge genbrugsbutikker igennem, og meget gerne selv sælge ud af gemmerne, inden man køber nyt. Ternet mønster er i høj grad tilbage i modebilledet, så det kan godt være du finder noget ternet i kasserne på loftet, som du kan genbruge.

Hvis du ønsker at købe noget nyt tøj, så du kan holde varmen igennem vinteren, så kan du benytte dig af rabatkode ASOS. ASOS forhandler et stort udvalg af tøj, og er derfor et oplagt sted at gøre et efterårskup. Hvis det er mere end efterårsgarderoben, som har brug for nyt liv, så find flere rabatkoder online.

Strik selv

Hvis du har lyst til et personlig, og unikt efterårsplag, så kan det være du skal finde frem strikketøjet. Et af de største modeplag dette efterår, er nemlig en oversize strikketrøje. Og bedst af alt, det er noget du selv kan lave. Hvis du ikke har den store erfaring med at strikke, så kan du med fordel melde dig til en af de mange strikkeklubber som findes. I en strikkeklub kan du få kyndig vejledning til dit strik, og samtidig få et socialt fællesskab med andre strikkeentusiaster. I løbet af ingen tid, så kan du iklæde dig din egen hjemmelavede strikketrøje. Og selvfølgelig, være en modeløve i gadebilledet. En hjemmestrikket trøje, er et unikt plag, det findes kun en af den. Måske får du blod på tand, og laver flere strikkede plag. En strikket kjole i efterårets pink farve, vil helt sikkert være til inspiration hos de andre modeinteresserede strikkere.