Categories
Diverse

Find din Winefamly gavekode her 

Winefamly er et vinabonnement, som giver dig mulighed for at købe god vin til billige penge. Det er gratis at være medlem af Winefamly, men du kan opgradere dit medlemskab, så du for meget få penge, kan investere i kvalitetsvin for meget få penge. Læs videre og lær mere om, hvad Winefamly kan gøre for dig. 

Savner du et vinfællesskab, hvor du kan dele dine vinoplevelser og gøre gode fund på vine? Så har du muligheden for at investere i et abonnement til Winefamly, der hjælper dig med at finde gode vin til hverdag, så du altid kan få glæde af god vin. Det er gratis at blive medlem af Winefamly, så opret dig allerede i dag uden omkostninger. Herfra kan du opgradere dit medlemskab, hvis du ønsker at tage del i mange af de gode tilbud, som du får eksklusivt med Winefamly. 

Du kan begynde med en Winefamly gavekode og derved gøre krav på et godt tilbud, som vinudbyderen tilbyder. Der er løbende nye rabatkoder til rådighed, som du har mulighed for at tage del i både med og uden medlemskab. Et abonnement hos Winefamly er let at administrere, opgradere og nedgradere efter behov, og du får masser af gode tilbud for en meget lav pris. 

Få en elegant smagsoplevelse med Barramundi vin 

Hvis du er rigtig heldig, kan du finde et tilbud på Barramundi vinBarramundi er en australsk vinproducent, der giver dig de bedste bud på, hvordan en pinot noir skal smage. Den smagfulde og krydrede oplevelse af denne drue er alle pengene værd. Barramundi viser den bedste side af Australien, og du kan sige G’day mate med god samvittighed for hver flaske, du åbner.  

En vin fra Barramundi er perfekt til alle lejligheder, om det er en vinaften med vennerne, eller du ønsker at nyde en god bog på terrassen i selskab med et dejligt glas pinot. Og så er der selvfølgelig maden. En krydret vin går godt til krydret mad, og med en Barramundi træder alle smagsnuancerne frem, uanset hvad du spiser.  

Hos Vinico kan du læse meget mere om vin fra hele verden. Vinico ønsker at hjælpe dig med at finde den vin, der passer lige til dig. Hos dem er vin ikke bare en smagsoplevelse, det er en livsstil. Derfor kan du gå på opdagelse i vinens vidunderlige verden hos Vinico og blive meget klogere på, hvilken vin, du skal købe til næste vinaften eller sommersammenkomst.  

Categories
Diverse

Find det bedste løbebånd til hjemmet

Det kan være svært at finde det rigtige vejr at løbe i. Ikke nok med det, så er asfalt og beton heller ikke det bedste for dine led og muskler. Derfor kan du overveje at anskaffe et løbebånd til hjemmet. På den måde kan du løbe, ligesom du har lyst til uden at bevæge dig ud af hjemmet. Så kan du koncentrere dig om det vigtige ved at løbe.

Din løbeiver har været stor i år, men det kan være svært at ramme et passende vejr lige de dage, hvor man har haft løbelysten. Måske gør det også lidt ondt i leddene efter du løb en tur ned til havnen den anden dag. Selvom frisk luft er rart, så er din kondition vigtigere.

Et løbebånd til hjemmet kan være den helt rigtige løsning på din løbelyst. Asfalt og beton kan være hårdt for leddene i knæ og ankler, og derfor er et løbebånd til derhjemme måske lige det du har brug for, når du vil styrke din præstation. Med en lydbog i ørerne flyder det bare lettere, og du behøver ikke bekymre dig om røde lys, trafik og andre løbere, der stiller sig i vejen på stierne. Find mere om løbemotivation på nordjyske.dk.

Det bedste løbebånd på markedet

Løbebånd er der nok af, men hvis du leder de rigtige steder, så kan du snildt finde et, der passer lige til dig. Det bedste løbebånd til hjemmebrug afhænger meget af dine løbebehov. Den dyreste er oftest den bedste, når det kommer til løbebånd, men hvis dine løbebehov er mere til almindeligt brug, kan mindre også gøre det.

Det er ikke svært at finde et løbebånd på en pris omkring de 6-7000 kr. For de penge får du et solidt løbebånd med omkring en tophastighed på 15 km/t. Så det er et godt bånd til at træne langdistanceløb på. Hvis du har behov for mere sprint og fart, så kommer du op i et prisleje på over 10.000. Det afhænger igen af dine løbebehov.

Find den rette motivation til at løbe

Det kan være hårdt bare at komme i gang med at løbe. Det kan selv den bedste skrive under på. Derfor er det godt at lægge sig en løbeplan, man kan overholde. Din motivation afhænger af din planlægning, og det bliver derfor anbefalet, at du har den at holde fast i.

Det er en god idé at starte småt. Om du løber på et løbebånd eller ude i naturen, så er det altid sundt at starte langsomt og med korte distancer. Du kan ikke det hele fra starten. Hvis du finder din rytme, hvor du mærker, at det ikke er hårdt for kroppen længere, kan du altid sætte farten op.

Sprint og intervaltræning er en god måde at styrke konditionen på. Det gælder både for løbebånd og udenfor. Her kan du virkelig mærke en forskel. Udholdenhed er én ting, men du begynder først at mærke forskel, når du for alvor presser kroppen til at yde sit maksimale. Igen kan du starte i de små intervaller, eksempelvis 100 meters spurt, eller måske 1 minut for fuld skrue.

Husk altid at strække ud både før og efter løbetræning. Hvis du først har fået smerter under løb, kan det være svært at slippe af med igen. Du kan varme op med at strække musklerne godt ud, så undgår du alt for mange skader. Og der er intet mere demotiverende end skader, så dem skal du komme i forkøbet.

Det vigtigste er, at du finder en rytme, der passer til dig. Lad være med at lade andre diktere, hvor hurtigt eller hvor meget du skal løbe. På den måde skulle det gerne være sjovt. Og hvis det først er en fornøjelse for dig, så bliver løbetræningen intet problem.