Categories
Uncategorised

Bliv krummefri med en bosch håndstøvsuger 

Krummer du i sofaen? Synes du også, det er irriterende at slæbe den store støvsuger frem bare for lidt støv og brødkrummer? Så har Bosch heldigvis lavet en billig håndstøvsuger, som du kan få allerede i dag. De er nemlig gode til at komme rundt i alle hjørner og afkroge, og så slipper du for, at støvet hober sig op. En billig håndstøvsuger kan hjælpe dig godt på vej.    

Hvis du er typen, der elsker at sidde i sofaen med fjernsynet på din yndlings streamingtjeneste, mens du sidder med dine favoritsnacks, så kender du sikkert også alt til krummer. De kommer nemlig alle vegne. Også i sofaen.  

For at komme krummerne til livs kunne det være, du skulle overveje en bosch håndstøvsuger. De har nemlig lanceret en billig håndstøvsuger, som kan gøre dit liv i sofaen meget lettere. Du slipper nemlig for at finde det store dyr af en støvsuger frem med ledning og støvsugerpose, men kan nøjes med at tage krummerne i et snuptag.  

Masser af mærker på markedet 

Faktisk er alle de store mærker med bølgen, når det kommer til en billig håndstøvsuger. Udover Bosch, så laver Miele og Electrolux også støvsugere i samme kategori. Og Dyson har været en af de mest innovative støvsugerproducenter på markedet i mange år. Det kan du selv se i den store støvsuger test ovenover.  

Du kan også finde en robotstøvsuger, hvis det er det, du er interesseret i. Den kan klare støvsugningen for dig, mens du er på arbejde eller på andre måder ude af hjemmet. Så går støvsugningen let som en plet, som de siger på den anden side af Øresund.   

En bosch håndstøvsuger til sofaen 

En billig håndstøvsuger fra Bosch er god til at tage sig af alle du krummer, du ikke kan nå med end andre typer af støvsuger. Den er let og praktisk, og du kommer rundt over det hele. En håndstøvsuger er selvfølgelig ledningsfri, så du slipper for besværet med at finde stikkontakter hele tiden.  

Det, du skal være opmærksom på med selv en billig håndstøvsuger, er batteriet. De fleste af dem kan holde strøm i ca. 15-20 minutter, men hvis du ikke får sat den til ladning efter hvert brug, løber den hurtigt tør. Derfor er det vigtigt, den altid står i opladeren, så den altid er til rådighed for dig.   

Categories
Uncategorised

Gør garderoben efterårsklar

Landskabet er ved at iklæde sig efterårets farver, og det betyder at du skal iklæde dig varmere tøj. Hvis du endnu ikke har gjort garderoben klar for koldere tider, så kan du finde gode råd til en lækker efterårsgarderobe her. 

Stærke farver og smukke detaljer

Efterårets mode er præget af stærke farver, og skarpe mønster. Du skal derfor ikke være bange for at investere i en farverig kåbe. Hvis du skal følge efterårets mode, så skal du vælge pink eller mørkegrøn, som dine farver, men beige er stadig et sikkert valg. Det er ikke altid det er nødvendig at købe helt nyt, giv derfor sidste års garderobe et kig, inden du investere i nyt. Det er som altid en god ide at kigge genbrugsbutikker igennem, og meget gerne selv sælge ud af gemmerne, inden man køber nyt. Ternet mønster er i høj grad tilbage i modebilledet, så det kan godt være du finder noget ternet i kasserne på loftet, som du kan genbruge.

Hvis du ønsker at købe noget nyt tøj, så du kan holde varmen igennem vinteren, så kan du benytte dig af rabatkode ASOS. ASOS forhandler et stort udvalg af tøj, og er derfor et oplagt sted at gøre et efterårskup. Hvis det er mere end efterårsgarderoben, som har brug for nyt liv, så find flere rabatkoder online.

Strik selv

Hvis du har lyst til et personlig, og unikt efterårsplag, så kan det være du skal finde frem strikketøjet. Et af de største modeplag dette efterår, er nemlig en oversize strikketrøje. Og bedst af alt, det er noget du selv kan lave. Hvis du ikke har den store erfaring med at strikke, så kan du med fordel melde dig til en af de mange strikkeklubber som findes. I en strikkeklub kan du få kyndig vejledning til dit strik, og samtidig få et socialt fællesskab med andre strikkeentusiaster. I løbet af ingen tid, så kan du iklæde dig din egen hjemmelavede strikketrøje. Og selvfølgelig, være en modeløve i gadebilledet. En hjemmestrikket trøje, er et unikt plag, det findes kun en af den. Måske får du blod på tand, og laver flere strikkede plag. En strikket kjole i efterårets pink farve, vil helt sikkert være til inspiration hos de andre modeinteresserede strikkere.

 

Categories
Uncategorised

Hvad koster et online lån?

Online lån har fået et dårligt ry, for ay være unødvendigt dyre, men er det egentlig bare en myte? Lad os se lidt nærmere på, hvad der rent faktisk afgør prisen på et online lån, og på hvordan man finder det billigste. 

Hvad afgør prisen på et online lån?

Det der først og fremmest afgører prisen på et online lån, er hvor meget sikkerhed banken eller lånestedet har i dit lån. Det er også derfor banklån i en fysisk bank kan være lidt billigere end onlinelån, de sætter nemlig meget høje krav til låntager, og kræver som regel også sikkerhed, for det lån du ansøger om.  Det vil sige, at man skal sætte værdigenstande i pant som sikkerhed for lånet. Det er dog ikke altid tilfældet online. Online så handler det som regel m lån uden sikkerhed, og det er for at gøre lån mere tilgængelige, men også for at give dig større frihed. Når der er tale om banklån med sikkerhed, skal man tit fortælle, hvad man skal bruge sit forbrugslån til, og derfor er der mange der i stedet vil betale lidt mere, men så kunne disponere de penge man har lånt som man selv ønsker. Der er med andre ord ingen der blander sig, når man låner penge uden sikkerhed online. til gengæld, er det lidt dyrere, fordi bankene skal sikre sig en form for sikkerhed på andet vis. Onlinelån har derfor gerne højere renter og udgifter, end det traditionelle banklån har.

Om et lån er med eller uden sikkerhed, kan altså bidrage til at påvirke prisen på dit onlinelån.

Konkurrence er en vigtig faktor

Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er meget billigere, tryggere og gunstigere at låne penge online nu,  end det var for kun få år siden. Nu er der flere lån at vælge mellem, og mange af dem stræber efter at efterligne de store banker og andre seriøse aktører. Derfor er der meget konkurrence på lånemarkedet, og det er gode nyheder for dig. Det fører nemlig til at lånestederne kæmper om at få dig som kunde, derfor konkurrerer de om at kunne tilbyde de bedste lån til den laveste pris, for at tiltrække flest mulige kunder. Derfor er det også blevet gunstigere at låne online nu, end da lånebranchen fik etableret sit dårlige ry for nogle år siden.

Det er dermed ikke sagt at alle lån er billige. Der findes mange lån at vælge mellem, og det er altid en god ide at sammenligne flere lån, inden man vælger det lån man vil tage. Det kan man for eksempel gøre på Online-Lån.dk.