Sole TT8

Hvad siger ejere om dette løbebånd?
Bekræftede ejere sige, at dette var en stor investering, som de sætter i deres virksomhed eller i deres motionsrum det håndterer et stort pres, og det kan opretstående lang hours.They behøver ikke at fortælle de mennesker, der for meget overvægtige til at komme ned fra løbebåndet, fordi den har en max vægt også har de bedste funktioner i serien af Sole produkter det er en af en slags.

 

Klik her for at se store billeder af Sole TT8 løbebånd
Klik her for billigste forhandler

Ulemper
Der er ikke mange ulemper om dette produkt, men det er en stor investering, der er ikke billigt det er meget stort, så det tager en masse plads er det ikke et løbebånd til hjemmet.

Fordele
Fordele ved dette løbebånd er, at det kan modstå omkring 8 timer om dagen, så er perfecet til et motionscenter eller nogle mennesker, der ønsker kører intensely.Also det har en AC-motor med denne motor kan du få meget mere magt på samme hest magt, fordi det kan vare længere, at de andre løbebånd det kræver mindre vedligeholdelse, og det går quieter.It kan modstå en 180 kg person, så det er et stort plus, fordi mennesker, der er virkelig ud af figuren kan begynde at køre på dette løbebånd og det har en god afbøde så sige viser en 40% reduktion i at køre på den asphalt.The mærke Sole har været og er den hurtigst voksende mærke til hjemmet og kommercielle centre i USA og Canada i løbet af de sidste 5 år, så det er et stort plus.
Hvad er dette løbebånd om?
Den Eneste TT8 er et løbebånd, der har en stor løbeflade, tydeligt display til indstilling af pitch og hastighed. En kaftig AC motor med en tophastighed på 20 km / t og en stigning på op til 15%. Displayet er brugervenlig og giver dig oplysninger om blandt andet: hastighed, hældning procent, tid, distance, kalorier brændt og puls. Fordelen ved en AC-motor er – at det giver mere magt på samme hestekræfter – at det har længere levetid – at det kræver mindre vedligeholdelse – det går mere stille. Eneste TT8 har god polstring i løbefladen grundet Cushion Flex dæmpningssystem gennem test viser en reduktion på 40% i at køre på asfalt. Løbebåndet er meget robust, da det vejer nogle 144 kg. Da det er så vægtigt det kan håndtere høje hastigheder uden slingrende om. Det kan nemt flyttes efter samling, som det har transporthjul nedenunder. Den kører overflade er lavet ud af en kørende bælte, der måler 20 “x 55”, der kan rumme mennesker af forskellige størrelser og heights.It kan modstå selv en person med 180 kg, så det er meget vigtigt, at folk selv, der er de mest ud af formen kan starte deres rejse med dette løbebånd.

Eneste TT8 løbebånd Review – A Good Køb?
Hvis du er på udkig efter et løbebånd til at bruge i din gym, virksomhed eller andre steder end Sole TT8 er den bedste, fordi den kan håndtere op til 8 timers brug om dagen også det kan være få ved en stor price.So du kan endda arbejde i din virksomhed og få de ansatte til træning med you.Basically dette er en kæmpefordel for en person, der søger at sætte et løbebånd i en virksomhed eller i et motionscenter eller andre store steder.