Sole løbebånd

Sole er et af de løbebånd vi anbefaler, når du skal ud at have et løbebånd til jeres hjem – eller hvis du er centerleder i et træningscenter og skal indkøbe nye løbebånd.

Sole er et af de brands der laver de absolutte topmodeller herhjemme – og der er derfor også kun hvis i er interesseret i det bedste af det bedste, at et sole Løbebånd er noget for jer.

Vi har samlet de bedste Sole bånd her, så i kan få et overblik over hvilke løbebånd fra mærket i kan købe hos de danske forhandlere.

Gå til den billigste forhandler af Sole Løbebånd her:

loebebaandet-sole-f85

ETTLER højtydende løbebånd er nemme at bruge og meget alsidige. Variable hastigheder og hældnings indstillinger passer til alle niveuaer, om man er trænet eller nybegynder på et løbebånd.

 

Træning til et maraton, til at holde sig i form eller blot løbe indendørs, når vejret er dårligt, bliver en leg med vores enkle løbemaskiner. En løbebåndstræning rettet mod en række muskler, herunder quads, hamstrings, calves og glutes.

 

Sole løbebånd er udstyret med den nyeste teknologi. Bluetooth giver dig mulighed for at spore dit løb mens stødabsorberende systemer tilbyder mere skånsom påvirkning af leddene. Løb i hele verden med Sole World Tours, en simulation, der er kompatibelt med løbebånd.

Sole løbebånds ventilatorer til at holde dig kølig mens du træner –  og fold op mekanismen gør båndet til en mere håndterbar størrelse til opbevaring i hjemmet, garagen eller kælderen. Sole tilbyde toppen af poppen indenfor maskiner til løb, jogging og gåture så du kan holde i form, uanset hvilken alder du er.

 

Sole løbebånd er designet til hjemmebrug. De kommer med en tre-årig reservedele og arbejdskraft garanti (betingelser gælder), så du kan holde sig i form indendørs.