Sole F85 Løbebånd

Hvad mener folk om det?

Der har været lavet forskellige slags test på dette løbebånd. Sole F85 er testvinderen mange steder. Den største test den har vundet, er: Skandinaviens største test af løbebånd, hvor der blev testet på 9 forskellige modeller. I Amerikas største test af løbebånd, har den vundet som det bedste folde løbebånd.

Løbebåndet har også fået meget gode anmeldelser af alle de kunder, der har prøvet det. Mange rapportere, efter de har prøvet løbebåndet, at det har været med til at ændre deres livsstil, i en positiv retning. Derfor er der mange der mener, at det er den bedste investering de har gjort sig.

Sole F85 løbebånd
15900,- Klik her for at gå til forhandler

 

Ulemper:

Ulempen ved et Sole F85 løbebånd er, at det er ikke billigt. Løbebåndet er dyrt, men som skrevet ovenfor skal det ses som en investering. Det kan “kun” holde til 4 timers daglig brug. Mere anbefales ikke til dette løbebånd – dog er der heller ikke mange der løber 4 timer+ hver dag.

Fordele

Løb klares nemt og bekvemt i hjemmet og dette løbebånd har nogle rigtig gode fordele ved at det har et meget blødt underlag.

Det er meget let at folde ud, og det kan sættes op overalt, du ønsker, så du kan få en cardio træning samtidg med at du ser dine yndlingsprogrammer eller gør hvad du vil, samtidig med at du løb. Løbebåndet er meget støjsvag, så du kan løbe, selv når alle sover. Med dette løbebånd vil du aldrig være ude af form længere. Gør din dag bedre og starte en sund livsstil med et løbebånd i hjemmet

 

Køb løbebåndet her ←

 

Hvad er dette løbebånd om?

Dette løbebånd er topmodellen til hjemmet og en bestseller i USA. Som det vigtigste har F85 en god polstring i løbefladen grundet Cushion Flex dæmpningssystem. I testen viser de en reduktion på 40% i forhold til at løbe på asfalt. Med dette løbebånd du kan være i fantastisk form i løbet af en god måneds træning. Det vil ikke kun hjælpe dig med din fysiske form, men også med din mentale form, mange får et meget bedre humør når de får rørt sig, og det får også en til at tænke klart. Dette løbebånd har en kraftig motor med en tophastighed på 20 km / t og en stigning på op til 15%. Displayet er brugervenligt og giver dig oplysninger om blandt andet: hastighed, Stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug og hjerte rytme. Det leveres med en Drikkedunk og trådløs puls, så du kan holde styr på alting.  Bag Sole F85 løbebåndet står Sole Fitness. Sole har været og er det hurtigst voksende mærke til hjemmet og kommercielle centre i USA og Canada i de seneste 5 år. Sole Fitness er i kraftig vækst uden for USA, og vi er meget stolte af at tilbyde Sole Fitness produkter til dig, så du kan komme i god form.

 

 

F85 – et godt køb?

Når Sommeren er på vej, og du gerne vil i god form. Løbebånd er den bedste måde at komme i form uden at skulle forlade dit hjem. Med dette løbebånd, behøver du ikke tage ned i det lokale fitness center, du kan blot gøre det hjemmefra med Sole F85 løbebånd.Denne maskine kan få dig op at køre på ingen tid.