Sole F63

Hvad siger ejere om Sole F63?

Folk, der har set løbebåndet de synes at elske det, og den nemme opsætning er en winner.All af løbebånd kommer samlet, men for denne ene alt hvad du skal gøre, er at fastgøre styret og konsol, og du er klar til at starte exercising.People som har kigget maskinen sagde, at de funktioner, var virkelig gode især de forskellige programmer. Den bløde slip-funktionen er meget populær, og alle siger, er meget let at bruge.

Klik her for at se store billeder af Sole F63 løbebånd
Klik for billigste forhandler – 12900,-

Ulemper
Dette er ikke et budget løbebånd, så det ikke kan passe første gang ejere søger at dyppe tæerne i markedet. Men hvad du får med de ekstra penge er dog sikkerhed for lang levetid. Garantien på motoren afspejler dette. Hvis det nedbryder inden for 10 år det er dækket.

Fordele
Eneste F63 er en af de nyeste modeller og de mest testede løbebånd på markedet med den bedste kvalitet ud there.It har en dæmpning system, der reducerer belastningen på dine led, og det gør ikke meget støj som andre treadmils, også mennesker med knæ eller rygskader kan bruge det.Der er 10 typer af træning programmer, du kan bruge, så du ikke behøver at købe eller søge efter andre træningsprogrammer. Det kan foldes op og transporthjul, der gør det let at flytte rundt, så du kan det foran fjernsynet, mens din favorit show er på, så du kan få en god træning og se dit yndlingsprogram eller du kan sætte din smartphone eller mp3 i de indbyggede højttalere, og lyt til dine yndlingssange, seminarer eller endda audiobooks.Also det er meget nemt at bruge, og det spor alt fra tid til hjerteslag.
Hvad er dette løbebånd om?
Dette løbebånd er en af de nyeste modeller af Sole og har en unik quality.It har vundet mange priser på flere af deres models.One af de største, at den har vundet det var i Skandinavien, der er den største test af løbebånd .Den Sole F63 har en stærk 3 HK pligt motor og en løbeflade på 51x152cm med såler Flex dæmpning system, der reducerer belastningen på dine led i forhold til asfalten, og også det har en lavere støj level.Sole F63 har en stor skærm, der er let at navigere og viser tydeligt oplysninger såsom hastighed, stigning, tid, distance, forbrændte kalorier og puls. Med de praktiske hurtige knapper kan du nemt justere hastighed og stigning. 10 træningsprogrammer, herunder 2 pulsstyret og 2 bruger defined.Also har en indbygget højttaler, så du kan tilslutte din mp3 eller smartphone og lytte til dine yndlingsnumre, mens de udøvede

Eneste F63 løbebånd Review – Et godt Køb?
Den Eneste F63 er en stor købe for folk, der ønsker produkter med den bedste kvalitet, fordi med Sole F63 får du den bedste kvalitet og de mest testede løbebånd på hjemmemarkedet.Dette løbebånd er for folk, der aldrig udøvet en dag i livet og for folk, der er aktive sporty det har forskellige programmer, så kan vælge det bedste, der passer til dig.