Anmeldelse af Life Fitness T3 løbebånd  – Den sikre Life Fitness løbebånd

Life Fitness T3 Løbebånd er et stykke godt designet og elegant fitness-udstyr, sammen med træningsudstyr til styrketræning, hvilket giver en afbalanceret træning for brugeren, med lav risiko for skader.

Life Fitness T3 Løbebånd blev afsløret som begynderniveau for sit mærke, men når det sættes på prøve, er det langt overlegent i forhold til andre mærkers ‘enkleste modeller. Med en 159 kg kapacitet, 152cm bane, en 3,0 hk motor og en 15% stigning, kunne mange motionister være tilfredse uden at opgradere til T5s ekstraudstyr, som primært en større vægt kapacitet og en ekstra bred bane, for ikke at nævne dyrere.

Køb løbebåndet her

Life Fitness T3 Treadmill Go Løbebånd
Life Fitness T3 18999,- Gå til forhandler

Brug af dette Løbebånd til fitness for virksomheder og foreninger.

Life Fitness T3 Løbebånd er ergonomisk designet med kopholdere, indbygget læsningsstativ og frontmonteret tilbehørsbakke til din smartphone, iPod eller for eksempel fjernbetjening til TV. Brugeren er således garanteret nemme muligheder for at kombinere sin konditionstræning med underholdning.

T3 Løbebånd er designet med form og funktion i tankerne. Elegante, æstetisk tiltalende kurver supplerer ethvert hjem. T3 Løbebånd er et strømlinet valg for ethver hjemmemotionist, men holdbart nok til at modstå masser af kilometer.

Hvad Life Fitness T3 har at byde på?

Ligesom andre Life Fitness løbebånd, denne model fås med to konsoller: “. Track” og”Go”., Go-konsollen har væsentlige store “fundamentals”, og Track-konsollen tilføjer variation. Track konsollen forbinder med LFConnect.com til fitness tracking. Vigtigst af alt, virker det med tredjeparts apps designet til Apple eller Android mobile enheder.

Life Fitness Go-konsol er fyldt med 13 træningsprogrammer inklusive tre klassiske træningsprogrammer såsom “Hill”, to avancerede, tre målrettede og fem HeartSync ™. Den lader også to brugere hver gemme en brugerdefineret profil. En praktisk Quick Start funktion anvender motionistens foretrukne hastigheder for gang, jogging og løb.

Life Fitness T3 Løbebånd er et løbebånd designet med det patenterede FlexDeck® dæmpning system, der reducerer indvirkningen på leddene med op til 30% i forhold til normale Løbebånd. Systemet leveres med komponenter af højeste kvalitet, hvilket sikrer  robust, langsigtet og levedygtigt træningsudstyr.

Dette system kan bruges på to forskellige måder: avanceret træning konsol, hvor du får mere detaljeret tilpasning eller grundtrænings konsol, som er enklere. Brugeren kan vælge, hvor meget man ønsker at tilpasse sin konditionstræning på Life Fitness T3 Løbebånd.

Grundlæggende funktioner på løbebåndet

  • Pulsmålere: Kontakt og trådløse pulsmålere er inkluderet. Den trådløse telemetri kan bruges med pulsstyrede træningsprogrammer. Dette hjælper med at sikre, at den trænende bruger en sund og effektiv mængde af energi.
  • Motor: Life Fitness løbebånd er drevet af rolige MagnaDrive ™ motorer. De har 3 HP og er under garanti i 10 år. Denne motor understøtter hastigheder 0,5-12 mph.
  • Vægt kapacitet: Denne maskine er godkendt til op til 159 kg. Det vejer omkring 113 kg, og dens store base sikrer stabilitet. Systemet måler 202 x 88 x 147cm.
  • Energi Smart: Dette Løbebånd reducerer automatisk sit forbrug når det ikke er i brug. Andre fitness-maskiner bruger mere energi, når de er tilsluttet og i tomgang. Motorer, der anvendes af Life Fitness tilpasser sig brugerens vægt. Fuld kapacitet bruges kun når det er nødvendigt.
  • iPod-kompatibel på Track Console, dog kun (iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone, iPod Touch 4., 3., 2., 1. generation, iPod Classic, iPod med video, iPod Nano 6., 5., 4., 3. generation)

Fordelene

T3 Løbebåndets bane har de mest populære dimensioner, 152cm x 50cm. En patenteret Flex Deck dæmpning reducerer belastnigen på led med op til 30% sammenlignet med andre løbebånd. T3 løbebånd kan hældes med 15% i intervaller .5%. Stigende træning kan hjælpe løbere med at opnå fordelene ved at arbejde på forskelligt terræn; og for eksempel stimulere følelsen af at løbe op ad en bakke mens man befinder sig indendørs.

T3 home Løbebåndet har en vedligeholdelsesfri bane, ruller over gennemsnittet og en næsten lydløs motor.

T3 Go-konsollen er omfattende, hvad angår træning muligheder, og det er intuitivt at bruge. Uanset om du træner for vægttab, udholdenhed eller hurtighed, kan du få fremragende træning. Men Track konsol er bedst for mere seriøse atleter, og for nogen, der ønsker ekstra variation fra tredjeparts apps. Det har 16 indbyggede træningsprogrammer plus manuel tilstand, og du kan få adgang til fitness sporing via LFConnect. Begge Life Fitness T3 Løbebånd konsoller har også læsningsstativer, tilbehørsbakker og opvaskemaskine-venlige kopholdere.

T3 sælges med livstidsgaranti på rammen og dæmpning, en 10 års garanti på motoren, og en fem års garanti på elektriske og mekaniske dele. Reperation er gratis, hvis nødvendigt i det første år af ejerskab.

Ulemperne

Life Fitness løbebåndet er større end de fleste, og T3 har et fodaftryk på omkring 200cm x 86cm, hvilket betyder, at det tager en masse plads, når det er i brug og kræver et stort opbevaringsområde. Monteringen er absolut udfordrende og trættende. Mens nogle løbebånd ankommer klar til brug, er nogle meget lettere at samle end andre. T3 ankommer med en 32-siders manual, hvoraf 18 sider er afsat til montering.

Her er hvad en verificeret bruger havde at sige om løbebåndet:

“Dette løbebånd er fantastisk! Det har en enorm løbeflade og en meget ligetil konsol. Ikke mange dikkedarer, blot en simpel konsol og kraftig motor, der er præcis, hvad jeg ønskede. Den eneste grund jeg gav det 4 stjerner, er at det synes at slingre en meget lille smule, når du løber en hastighed nær 9 km/t. Jeg vil stadig anbefale det til enhver seriøs løber for det er temmelig lidt, og jeg har logget en masse kilometer på det uden nogen andre problemer. “- Steve

 

Dommen

Forståeligt nok er Life Fitness T3 Løbebånd en af mærkets bedste sælgere. Det koster betydeligt mindre end T5, men kan stadig prale af fleste af de samme frynsegoder. Når det kommer til konsol valg, afhænger det af, hvordan vigtigt det er for dig at bruge mobile fitness apps og spore dine fremskridt digitalt. Go-konsollen vil tilfredsstille de fleste, men avancerede motionister måske ønsker mere variation. Track-konsollens kompatibilitet med Android og Apple trænings apps med til at sikre at løbebåndstræning aldrig bliver for ensformigt.