Life Fitness F3

Life Fitness F3 Løbebånd test & anmeldelse – slankt, stilfuldt og robust

Løbebånd brugere, der søger at fremme en sund vægttab, øge deres cardio udholdenhed og styrke og tone muskler alt i komfort og privatliv i deres eget hjem bør forsøge Life Fitness F3. Denne fantastiske maskine er slank, elegant og robust, men det kan foldes væk nemt til praktisk opbevaring, hvilket gør det til det ideelle stykke udstyr til selv den mindste hjemme gym.

 

Life Fitness T3 Treadmill Go Løbebånd
Gå til billigste forhandler

Med store ekstramateriale såsom store kopholdere og læsning område med frontmonteret tilbehør bakke til telefon, MP3-afspiller eller fjernbetjening, F3 med Track og konsol er fantastisk.

Hvad Life Fitness F3 har at byde på?
Uanset om du gå, løbe eller jogge du vil elske fornemmelsen af den patenterede Flex Deck dæmpningssystem, der reducerer indvirkningen på sarte ankel knæ- og hofteled med næsten 30% i forhold til almindelige løbebånd. Løbere kan holde styr på deres fremskridt ved at se vigtige oplysninger såsom Kaloriefattige Burn, Hastighed og distance via LCD display, mens de kører.

Life Fitness F3 Folding Løbebånd er lavet af den højeste kvalitet komponenter, så det er robust og brugere er garanteret års barske brug.
Life Fitness T3 vejer 120 kg og måler 200 x 88 x 149cm. Dette egner til sin sleekness. Maskinen kan tåle en brugervægt på op til 159 kg (ekstraordinært ved løbebånd standarder), og har en indbygget motor med Magna Drive ™ -system. Den 3,0 CHP magna drivmotor er stille, glat og pålidelig; således at man undgår støjgener for en stress fri arbejde ud.
Løbebåndet har håndsensorer samt en trådløs pulsmåling system.
Hovedtrækkene i Life Fitness F3
• Enkel Navigation: The Go-konsollen giver brugerne en meget nem at bruge interface, som viser alle vigtige træning feedback. For ekstra bekvemmelighed, den nederste kontrol pad bringer knapperne tættere på løberen, mens Go System ™ Quick Start husker foretrukne hastigheder og stigninger positioner. Som et resultat, kan brugerne komme i gang med et tryk på en knap. Brugere kan også spore deres puls ved hjælp af enten den trådløse puls overvågningssystem med kontakt styr sensorer.
• Træning: The Life Fitness T3 Løbebånd med Track konsollen er designet med form og funktionalitet i tankerne. The Go-konsollen indeholder 13 træningsprogrammer, perfekt hvis løberen ønsker en forenklet vifte af programmer at vælge imellem. Men der er også mulighed for at lagre op til 2 tilpassede brugerprofiler, så hver bruger kan komme i gang med deres træning hurtigt og spore deres fremskridt for mere skræddersyet uddannelse.
• Stigning: stigninger på 10% til 20% er næsten blevet standard på hjemmet løbebånd. De kan dramatisk øge dit stofskifte og forbedre muskel definition i forhold til 0% hældning løbebånd.
• Energi Smart: Den F3 er smart om magten den trækker. Først, hvis maskinen er tilsluttet, men ikke er i brug, vil det automatisk reducere sin magt uafgjort. Sekund, vil motoren tilpasse sig brugerens vægt. Det betyder, at for de fleste mennesker, løbebåndet vil ikke blive udløst til at trække max effekt.
• Heart skærme: Kontakt og trådløs pulsmålere er inkluderet. Overvågningen kan anvendes sammen med F3 s pulsstyrede træning.
Fordele
Løbebåndet er robust og elegant, men også, utrolig praktisk. Du kan nemt folde løbebånd, sikkert låse den på plads, og ubesværet rulle det væk. Dens dobbelte gas-assisteret fjedre vil langsomt sænke den til den åbne position uden hjælp.
Flex Deck dæmpningssystem vil reducere indvirkning på dine led og du kan overvåge din puls med de praktiske håndsensorer. Sammenlignet med en udendørs løbeflade, kan denne Life Fitness løbebånd reducere stød på en løbers krop med op til 30% .Den Go System Quick Start får dig op at køre med 3 hastigheder og hældning presets, eller du kan forsøge 12 forskellige træningsprogrammer.
Garantierne fra Life Fitness F3 Go hjælper give dig fred i sindet. Rammen er beskyttet af en levetid garanti, og motoren er dækket i 10 år. Dele og elektronik er hver dækket i fem år, og al arbejdskraft bærer et års garanti.
Den tekniske support fra Life Fitness, tilgængelig via e-mail og telefon, er nok til at få dig gennem eventuelle problemer, du måtte have. Du kan få adgang til et PDF brugervejledning og en FAQ sektion på selskabets hjemmeside.
F3 indeholder også en børnesikker sikkerhedslås for ekstra sikkerhed.
Cons
Den maksimale hastighed for denne trædemølle til at køre på 10 mph, langsommere end 12 mph gennemsnit af de bedste løbebånd. Hældning følger et lignende mønster, med en maksimal kvalitet af 12 procent i stedet for andre løbebånd ’15 procent. Der er ingen nedgang på denne trædemølle, selvom det har en rimeligt stærk 3,0 CHP motor. Den kører overfladen af denne trædemølle er 51 x 152cm, hvilket gør det kort i forhold til andre løbebånd i sin kategori. Dette bør ikke være et problem, medmindre brugerne er særligt høje selv. Den maksimale brugervægt for dette motoriseret løbebånd er 120 kg, hvilket er standard. Hvis du er højere selv og vil køre, foretrækker du måske et løbebånd med en længere bane.
Du vil også brug for en god portion af plads til denne trædemølle, når den ikke er foldet op.
Nogle af de funktioner, som andre løbebånd tilbyder at forbedre din træning er kun tilgængelige for F3 Go hvis du betaler for opgraderingen. Det koster ekstra at integrere højttalere med en lyd port til dit løbebånd, så du kan lytte til musik, mens du træner, og få adgang til interaktiv video træning.
Det har ikke nogen indbygget ventilatorer til komfort.
The Verdict
Life Fitness F3 Go løbebånd kan tilpasses og nem at bruge. Denne folde løbebånd er rimelig stærk, men lidt langsom i forhold til andre, og tilbyder en stærk garanti med anstændige teknisk support. Dette er en behagelig og forholdsvis enkel løbebånd med par ekstra, men en ubegrænset vifte af programmer variationer for at holde din træning interessant.
Med dette i tankerne, Life Fitness F3 løbebånd er velegnet til forening fitness, fitness skole, virksomhedernes egnethed og krævende løbere der søger intens træning udstyr, der vil med stå sin prøve af tid og brug.