Kettler Track 3

Kettler Track 3 løbebånd review – ideel til begyndere og fritid løbere

Kettler Track 3 Løbebånd
Gå til forhandler billigste forhandler – 10.990.-

Kettler “Spor 3” løbebånd er det ideelle redskab for begyndere og fritid løbere, der ønsker en intensiv træning derhjemme. Den første model i Kettler nye Track-serie, Kettler Track 3 er lige, hvad begyndere og mellemliggende skiløbere har brug for at bevare deres øvelse regime eller blot tabe, mens den kører. Der er hastigheder fra 1-16 km i timen og skrå kapaciteter fra 1-12%.
Løbebåndet er meget stabil, hvilket gør sikker brugere har en sikker og behagelig løbetur. Med en indbygget Anti-Shock-Absorber-system, Kettler Track 3 sikrer denne stabilitet, og giver en blød og behagelig løbeoplevelse.
Også egnet til en Power-Walk i den optimale målzone, Kettler Track 3 løbebånd kommer med en computer med grøn baggrundsbelysning og 3D Matrix display, der gør det nemt at justere hastigheden og hældning. Det kan foldes, når den ikke er i brug, så det ikke optager unødvendig plads.
Hvad Kettler Track 3 har at byde på?
At være efterfølgeren til Kettler Track Motion, den nye Kettler Track 3 viser start på Track serie af Kettler. The Track 3 løbebånd er pladsbesparende og nem at bruge.
Kettler Track 3 løbebånd har en løbeflade på 132 x 48cm, hvilket er en pæn mængde plads for at sikre en god løbeoplevelse for brugeren. Løbebåndet gearet til komfort runner med særlig fokus på forbedret cardio fitness og fedtforbrænding øvelser. Spor 3 computer har 8 forskellige programmer, herunder 2 puls kontrol. Således brugerne har alle de elementer, der er nødvendige til, og mere, til effektiv og variabel konditionstræning, og med en pakke af funktioner, der forbedrer brugerens træning glæde og motivation.

Integreret pulsmodtager, baggrundsbelyst træningscomputer med 3D-matrix display, workout diagram, kontinuerlig display til 7 funktioner, 8 programmer, herunder pulsstyret træning kan alle findes i Track 3. Denne særlige løbebånd virker også med motor 2,0 hk kontinuerlig effekt , og plads til en maksimal brugervægt på 120 kg. Shock absorber for effektiv dæmpning er tilgængelig. Når den er sat op, det optager et areal på 186 x 84 x 137 cm. løbebåndet opererer med 230 volt, 50/60 Hz.
Kettler løbebånd Track 3 er udstyret med genvejstaster til hastighed og hældning for hurtige og nemme indstillinger. Membranen tastatur af konsollen er hygiejnisk og let-pleje. Alt i alle 8 træningsprogrammer, deraf 2 puls kontrolleret, sikre varieret træning. Disse er fælles-forsigtigt gjort takket være støddæmper systemet.
Det overholder DIN EN 957-1 / 6 – klasse HB.
Nøglefunktioner i Kettler Track 3
• Høj klasse stødabsorbering: Høj komfort og stabil kvalitet med Kettler anti – chok – absorber dæmpning system, der giver en blød og behagelig løbeoplevelse.
• Imponerende hastighed og hældning programmer: hurtige nøgler til hældning og hastighed
• Puls kontrolleret og variabel computerprogrammer: 6 personlige programmer
• Computer med 3D Matrix display og grøn baggrundsbelysning: for høj kvalitet brugeroplevelse. Visning af tid, distance, energi, forbrændte kalorier, hastighed, puls.
Andre funktioner i Kettler Track 3
 Pladsbesparende når den er foldet opretstående
 Let at bruge display
 Hastigheder fra 1-16 km / t
 Nem rullesystem transport hjul
 Højdejustering

Fordele ved kettler track 3

Det bedste ved Kettler Track 3 løbebånd er, at det er hurtigt og nemt at bruge. Dette løbebånd tilbyder varieret og effektiv træning takket være det store udvalg af træningsprogrammer, så begyndere ikke behøver at understrege eller gå gennem trættende opgave at finde ud af, hvad de skal gøre.
Den “Spor 3” fra Kettler er den ideelle hjem stykke udstyr til begyndere. Den grønne baggrundsbelyst display med fremragende grundlæggende udstyr er let at bruge og meget let at læse. Takket være one-touch knapper til hastighed og hældning justering, du altid har kontrol over din træning. Den store kører dæk og 2,0-PS motor garanterer en behagelig kørende følelse. Den “Spor 3” løbebånd tilbyder også hældning justering 0-12% og hastighed justering 1-16 km / t.
Puls træning er også muligt at bruge de håndpulssensorer og valgfri brystbælte, som giver en ekstra bonus til at bruge denne trædemølle. Da de udøver på løbebåndet, brugerne er i stand til at se deres nuværende puls, som vist på 3D-matrix display. Pulsen måles ved den indbyggede POLAR-kompatibel puls modtager. Ud over dette, Kettler Track 3 giver mulighed for optimal stødabsorbering for fælles-venlige drift. Dette skyldes, at støddæmpere effektivt afbøde hver kører trin.
En anden fordel, som ikke bør overses, er dens foldbare plads saver funktion og touch-knapper med sved-resistent film.

Ulemper

Hvis du er en avanceret runner eller er under uddannelse til en maraton, dette løbebånd er ikke for dig. Selv om det giver mulighed for manuel styring (tælle op / tælle ned), det kun har 2 pulsstyrede programmer og 3 hældning-kontrollerede variationer, som ikke giver intensiteten en professionel træner skulle. Også det har kun en 3-vejs direkte hældning, i modsætning til andre i sin kategori. Med kun en 0 -12% hældning justering og ingen tilbagegang, kan personer, der er vænne til en meget intens træning, vil ikke blive udfordret og føler sig mindre end tilfreds.
Også en løbeflade (L x B) 132×48 cm er passende for en gennemsnitlige størrelse runner, men kan udgøre utilstrækkelige for personer af større end gennemsnittet bygget.
dommen
Hvis din hensigt er at bestille den rigtige løbebånd til komfortabel og intensiv træning derhjemme – Kettler Track 3 løbebånd er den ene til at tjekke ud. Spor 3 er perfekt egnet til komfort løber, der kan være en vægt watcher som det har særligt fokus på bedre cardio fitness og fedtforbrænding træning. De otte fejlfrit koordinerede træningsprogrammer herunder pulsstyret træning, mål indstillinger, og en integreret pulsmodtager betyder, at brugere, der blot ønsker at køre eller jogge deres vej til fitness vil blive ubesværet vejledt deres mål. Plus med sin foldelighed og den nemme rullesystem, Kettler Track 3 løbebånd er mobil.