Kettler Sprinter 3 løbebånd test – Når du har brug for afslappet løb

Løbebånd er uden tvivl et af de mest populære emner indenfor hjemmetræning og indenfor kommercielt træningsudstyr. Fordelene ved at løbe på en sikker, polstret bane på et stort løbebånd er enorme i forhold til at løbe udendørs på hård beton eller fortovet. Anvendelsen af enet løbebånd i hjemmet er langt mere praktisk. Du undgår kejtetheden ved at løbe i det offentlige eller komme på et løbebånd for første gang i et motionscenter fuld af mennesker. Når det er sagt er at finde det rigtige løbebånd udfordrende og kan endda være frustrerende. Der er en masse gode muligheder og en masse funktioner at overveje. Hvis du er nybegynder i den løbende afdeling, eller blot på udkig efter et løbebånd du kan bruge til en let gang træning så Kettler Sprinter 3 måske noget for dig.

Kettler Sprinter 3 er udråbt som et perfekt tilpasset løbebånd for første gangs brugere, da det giver en fornøjelig løbeoplevelse. Den strategisk anbragte computer er let at bruge, hånd-puls sensorer og de optimalt skræddersyede træningsprogrammer som løbebåndet gør brug af, er ikke kun behagelige, men lette. Du vil nyde din vej til fitness med dette løbebånd.

Køb løbebåndet her

kettler-3
Kettler Sprinter 3 – 6799,- Gå til forhandler

Hvad har Kettle Springer 3 at byde på?

Kettler løbebånd Sprinter 3 er begyndermodellen af Kettler løbebåndsserien. Det tilbyder hastigheder på op til 12 km / t og stigninger på op til 10%. Indstilling af hældning foregår via en motor og kan også gøres under træning. Så fritidsløberen har mulighed for at køre op til 12 km i timen med hele 10 forskellige stigende niveauer, og dermed nyde en effektiv løbetræning derhjemme.

Kettler Sprinter 3 Løbebånd har også en løbeflade på 34cm x 120cm. Det lyder måske ikke så stort som ved fitnesscentres topkvalitets standarder, men i betragtning af det blev skabt for en enkel, men god træning, vil det være tilstrækkeligt.

 

Hertil kommer, at Sprinter 3 har en normal strømforsyning på 230V, som gør det muligt at levere god stabilitet med en kraftfuld tavs motor på 2,0HP. Det kan også prale af at have en maksimal brugervægt på 110 kg, hvilket gør den ideel til de fleste personer, der ønsker at komme i form ved at løbe.

Desuden Kettler Sprinter 3 løbebånd har en Cool Down og Warmup funktion, der giver et perfekt træningsflow.

Sprinter 3 intelligent træningscomputeren med en smart LED display er meget let at betjene, da den mangler alle de komplicerede funktioner, der normalt forvirrer brugere. LED display leveres med 3 forskellige funktioner og brugere kan måle deres tid, distance og hastighed samt energiforbrug.

Desuden har dette særlige løbebånd en håndholdt puls, så brugerne kan følge deres fremskridt i træningen og fitness forbedring.

 

Yderligere funktioner i Kettler Sprinter 3

  • DC-Motor: PS – langtidsydelse 1.5 HP
  • Støddæmper-system – en støtte til dem, der kan have ledproblemer eller muskelsmerter.
  • Motor konstant udgangseffekt: 1,5 Hk / spidseffekt: 2,0 HP – kontinuerlig strøm til optimal anvendelse.
  • Opstillet mål – Kettler løbebånd Sprinter 3: (L) 154 cm x (B) 78 cm x (H) 125 cm – kræver minimal plads, og kan derfor bruges næsten overalt i huset, fra køkkenet til stue, soveværelse, kælder eller garage.
  • Foldet – Kettler løbebånd Sprinter 3: (L) 100 cm x (B) 78 cm x (H) 133 cm – hvilket gør det nemmere at folde sammen og opbevare efter brug, og man undgår at skulle finde en permanent plads i huset for at være installeret, ligesom det kan flyttes til forskellige områder efter behov.

 

Fordelene

En af de største fordele Kettler Sprinter 3 har i forhold til andre løbebånd i sin kategori er dets evne til at kunne foldes sammen. Under hensyntagen til at mange personer, der ønsker at eje deres eget løbebånd måske ikke har den nødvendige plads i deres hjem til at huse en, gjorde fabrikanterne af Sprinter 3 det foldbart. For ekstra bekvemmelighed, installerede de også transporthjul så man ikke bliver nødt til at forbruge unødvendig energi på at flytte løbebåndet rundt.

 

Støddæmpersystemet på Kettler løbebånd Sprinter 3 tillader ledskånende træning. Dette er en lettelse for mange, der oplever muskel- og ledsmerter, når de træner, især løber.

Med de basale fornødenheder af et løbebånd til stede, skåner Kettler Sprinter 3 pengepungen og mange brugere har fundet det ganske prisbilligt.

 

Ulemperne

Udstyret med en skærm til de tre vigtigste funktioner, er Kettler løbebånd Sprinter 3 begrænset til vigtige træningsdata. Så brugeren har meget begrænsede muligheder. Også, når man køber e løbebånd, tager man dets holdbarhed i betragtning,. Men Sprinter 3 efterlader meget tilbage at ønske på dette område. Endvidere er dets størrelse og løbeplads utilstrækkelig for personer, som er bygget kraftigt fysisk. Det er ikke hensigtsmæssigt for personer under optræning til et maraton eller som søger en intens træning, da det mangler en faldende funktion. Dens hældningsfunktion lader meget tilbage at ønske. Der er også fraværet af musik og en Bluetooth funktion, der kan være en årsag til utilfredshed for nogle brugere.

 

Dommen

Udstyret med en HP motor 1,5 og en løbeflade på 120 x 43 cm, er løbebåndet Sprinter 3 primært designet til begyndere og fritidssportsfolk, for hvem lethed og kvalitet spiller en vigtig rolle. Med sin grundlæggende funktionalitet og begrænsede garanti, er det ideelt til brugere, der blot ønsker at jogge et par dage om ugen eller som tager en løbetur foran fjernsynet. Hvis du er på udkig efter billigt fitness udstyr, er Kettler Sprinter 3 noget for dig.