Kettler løbebånd

Kettler løbebånd er lavet af den tyske fabrikant: Kettler. Ketller løbebånd er kendetegnet ved høj bæreevne og fremragende absorberende systemer. Endvidere er en præcis træning gjort muligt med den fremragende uddannelse software – uafhængigt af vejret!

 

Løb, gå, gå eller jog – det er den ældste træningsmetode i verden. Viden gennem årene, er blevet til erfaring. Denne erfaring er brugt til at lave de bedste løbebånd. At træne på et Kettler løbebånd er meget ledskånende og løbetræning på et Kettler løbebånd kan tilpasses dine mål ved hjælp af fremragende programmer du kan vælge på løbebåndet

 

De  nye modeller blandt Kettlers løbebånd er løbebånd af TRACK-serien. Disse Kettler TRACK løbebånd er reelle blikfang med deres nye design. Med en meget stor løbeflade, er Kettler løbebånd det optimale for alle træningsniveauer, fra begynder til øvet. Du kan starte langsomt eller løbe hurtigere. op til 20 km / t

kettler-loebebaand
Eksempel på et fedt Kettler løbebånd til hjemmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik her for at gå til den billigste forhandler af Kettler Løbebånd

Kettler løbebånd – for en naturlig løbeoplevelse derhjemme.

Her ser du de Kettler Løbebånd som vi anbefaler:

1

Kettler Track 3


2

Kettler Sprinter 3 løbebånd test – Når du har brug for afslappet løb

 


 

KETTLER højtydende løbebånd er nemme at bruge og meget alsidige. Variable hastigheder og hældnings indstillinger passer til alle niveuaer, om man er trænet eller nybegynder på et løbebånd.

 

Træning til et maraton, til at holde sig i form eller blot løbe indendørs, når vejret er dårligt, bliver en leg med vores enkle løbemaskiner. En løbebåndstræning rettet mod en række muskler, herunder quads, hamstrings, calves og glutes.

 

Kettler løbebånd er udstyret med den nyeste teknologi. Bluetooth giver dig mulighed for at spore dit løb mens stødabsorberende systemer tilbyder mere skånsom påvirkning af leddene. Løb i hele verden med Kettler World Tours, en simulation, der er kompatibelt med løbebånd.

 

Den høje kvalitet Kør 11, fra Run interval, er udstyret med et bio-mimetisk støddæmper system, som reducerer trykket på leddene for et sikrere løb. Alternativt giver Atmos sortimentet mere overkommelige maskiner med omfattende høj ydeevne og moderne design.

 

Kettler løbebånds ventilatorer til at holde dig kølig mens du træner –  og fold op mekanismen gør båndet til en mere håndterbar størrelse til opbevaring i hjemmet, garagen eller kælderen. KETTLER tilbyde toppen af poppen indenfor maskiner til løb, jogging og gåture så du kan holde i form, uanset hvilken alder du er.

 

Kettler løbebånd er designet til hjemmebrug. De kommer med en tre-årig reservedele og arbejdskraft garanti (betingelser gælder), så du kan holde sig i form indendørs.