Abilica Stream TM XV

Hvad siger ejerne om det?

Folk, der har købt det, og folk, der forsøgte det fortæller os, at det er perfekt til en indendørs træning, hvis du ikke er en meget social person og for folk, der er virkelig genert til at gå til gymnastik, vil få gode resultater ved at arbejde ud fra hjemmet med dette løbebånd og få en masse selvtillid.

 

Klik her for at se store billeder af Abilica Stream TM XV løbebånd
19800,- køb hos forhandler her

Klik og køb løbebåndet her 

 

Ulemper

Prisen er ikke billig, og det tager en masse plads, så hvis du lader i en lille lejlighed, der vil være en problem. Men hvis du virkelig er på udkig efter en ændring til at ske til din live Abilica Stream TM XV er den bedste løsning for dig. Du vil se ændringer, som du troede var umuligt at opnå.

 

Fordele

Den bedste side om dette løbebånd er, at det kan foldes op og transporthjul for nem relocation.It har forskellige funktioner, så du ikke kommer til at kede mens du kører, du kan bruge fitness-apps til forskellige typer øvelser også med motivation, så vil hjælpe dig komme igennem hele workout.Serious atleter kan få en meget god træning ved at bruge denne trædemølle, fordi det har en høj maksimal hastighed, som kan stige i omkring 15% niveauer. Selv om det er tungt i kassen, og ville være nyttigt at have 2 personer samle det, IIT er nem at sætte op, og det kommer med en let at forstå manual. Så en anden DIY projekt for dig, som kun tager minutter og efterlader dig følelsen stolt af dig selv.

 

 

Hvordan er dette løbebånd?

Abilica Stream TM XV er et løbebånd med en 3HP motor og med en hastighed fra 0,8 til 20 kilometer i timen, og også det har en elektronisk højde justering i 15 forskellige niveauer hurtige knapper øge og hastighed. Længden bredde og højde er 191 x 85 x 151 cm og når trækkes det er 130 x 85 x 151 cm.The vægten af denne trædemølle er 97 kg og max persons vægt er 150 kg, så der er perfekt for folk, der er virkelig overvægt og er genert til træning uden de kan begynde hjem tabe et par pounds og derefter få ud.Der er nogle funktioner, der gør Abilica Stream TM XV så speciel Bluetooth-kommunikation til at forbinde mobile enheder og brug af fitness-apps til varieret og motiverende træning også det har to højttalere, så du kan tilslutte din iPod eller mp3 og lytte til music.This løbebånd det har en stor overflade på 52×152, der giver mulighed for høj hastighed og høj interval traning. Kan foldes op og transporthjul for nem flytning.

 

 

 

Abilica Stream TM XV løbebånd test – et godt køb?

Abilica Stream TM XV løbebånd er en stor købe for folk, der ønsker at udøve derhjemme, fordi de ikke ønsker at udøve på offentlige steder, og også hvis du ønsker at tabe nogle kropsfedt uden at skulle gå ud at køre, du kan gøre det i komfort i dit eget home.Summer kommer og hvis du ønsker at se godt nøgen jeg vil foreslå dig at få denne trædemølle.