Abilica Steam TM X

Hvad siger folk om Abilica Steam TM X

Forskellige mennesker giver os forskellige slags anmeldelser. De fortæller os, at dette er den løbebånd, de altid har ledt efter. Andre fortæller os, at dette er det bedste, de har brugt deres penge på, fordi det har ændret deres liv . De siger, at de nu lever et sundere og bedre liv på grund af dette løbebånd. Hverdagen er blevet noget bedre, efter at de er blevet aktive dagligt.

Klik her for at se store billeder af Abilica Stream TM X
14900,- Gå til forhandler

 

Ulemperne

Ulemperne ved dette løbebån er, at det har få funktioner sammenlignet med mange andre løbebånd. Det er meget enkelt, men ikke billigere. Tilgengæld er det super simpelt at bruge.

 

Fordele

Du har ikke tid til at løbe, fordi dit foretrukne tv-show er på, men med Abilicia Stream TM X kan du se dine tv-shows samtidig med at du får en god træning. Det let at blive flytte rundt også selvom det er et stort løbebånd. Det kan modstå en maksimal vægt på 125 kg.

Stream TM X har elektronisk højdejustering i 15 niveauer. Det er godt for folk, der ønsker at lytte til musik, podcast eller lignende, mens de løber, dadet har en indbygget højtaler, du kan sætte din iPod eller mp3 til. Men det er ikke alt, du kan endda oprette forbindelse til Google Maps og finde en rute, du kan lide og følge den gennem Street View, mens du løber. Der er trådløse impulssignaler, der hjælper dig med at have fuld kontrol over din træningsintensitet, så du kan se, hvor hårdt du virkelig arbejder.

 

Specifikationer på dette løbebånd

Dette løbebånd har en højdejustering i 15 niveauer. Det har en motor med 2,5 hk, som kan levere en maksimal hastighed på 18 km / t. Det har også en dæmpende pude under løbepladen, der giver god støddæmpning og gør det blødt at løbe på. det er et stort løbebånd  på 50×140 cm, men kan foldes op, og det har hjul, så det kan flyttes rundt meget hurtigt. Løbebåndet har en indbygget højtalere så du kan tilslutte din mp3-afspiller eller iPod og lytte til dine yndlingssange. Den maksimale vægt, der kan være på dette løbebånd er 125 kg. Det har også en funktion, som du kan oprette forbindelse til Google maps  med og vælg nogle en rute og følge det i Street View, mens du løbet. Der er indbygget en modtager til trådløse impulssignaler, som hjælper dig med at have kontrol af din træningsintensitet. Det er meget let at bruge lige til og der er ikke er andre knapper til at komme i vejen.

 

Abilica Stream TM X løbebånd test/anmeldelse – er det et godt køb?

Om sommeren er det varmt og  ønsker du at tage din trøje, og se godt ud på stranden, så foreslår vi, hvis du ønsker at ændre din krop og være sundere, Abilica Stream TM X. Det er det bedste valg for dig med en fantastisk pris med de bedste funktioner, der er på et løbebånd. Det er et godt køb  for folk, der er seriøs omkring at løbe og kan holde sig til en rutine.