Abilica Trex 7 løbebånd

 

Hvad siger ejere om det?

Ejere, der har købt denne løbebånd fortæller os, at de altid har været på udkig efter et løbebånd som dette, der ikke tager meget plads, men også kan flyttes let, så du kan lægge den ved siden af tv’et, når dit yndlingsprogram er på, og det er ikke engang dyrt. Folk som udseendet af maskinen og sige funktionerne er virkelig god, især de forskellige programmer. Den bløde slip-funktionen er meget populær, og alle siger, er meget let at bruge.

Klik her for at se store billeder af Abilica Trex 7 løbebånd
8995,- Gå til forhandler

 

 Ulemper

Den dårlige side er, at det ikke kan modstå lange timer running.The max hastighed er ikke nok for mennesker, der tager deres traning til det næste niveau.

 

Fordele

Den gode side om Abilica Trex7 er, at er en omkostning gunstig løbebånd, som optager lidt plads. Den er designet med en blød drop folde dæk, som betyder, at det er let at trække ud og bruge, og derefter returnere det tilbage i opbevaring. Det betyder, at du kan sætte den op lige foran fjernsynet og du kan udøve, mens du ser dit yndlingsprogram. Som tidligere nævnt det kommer med hjul, som betyder, at når du flytter det du ikke behøver at belaste dig selv, du bare skubbe den rundt. Med den bløde drop teknologi kan du spare plads, hvilket betyder dette løbebånd er egnet til ethvert rum selv dine office.With 12 programmer, du nogensinde får keder sig med dig traning er der altid nye og alt spores på LCD computer fra hastigheden til dit hjerte slå.

 

Hvordan er dette løbebånd?

Abilica Trex 7 er et løbebånd, der vil gøre du føler dig inspireret til at arbejde ud bare ved at kigge på it.It har 12 forskellige træningsprogrammer, der giver dig en varieret workout.Also Den har en LCD-computer, der vil vise dig tid du kører, den hastighed du kører, den distance, kalorier, du har forbrændt, og din puls, så du kan holde en kontrol på everything.the max hastighed for denne løbebånd, er 16 km / t motoren har en effekt på 1.75hp. Elektronisk højdejustering i 15 niveauer. 10 stk. puder under den bærende overflade, der giver god støddæmpning. Løbebåndet er 40x130cm.The løbeflade det kan trækkes op, så det tager mindre plads og dette løbebånd har hjul, så det er lettere at også flyttes det er designet til at modstå op til 115 kg. Det er perfekt til små hjem. Velegnet til dem, der ønsker en enkel og omkostningseffektiv gunstig løbebånd, som optager lidt plads.

Abilica Trex 7 løbebånd Review – et godt Køb?

Hvis du søger at komme i form inden sommeren starter Abilica Trex 7 er det bedste valg for dig, det er tid til at kaste nogle få kilo og få abs, du altid har ønsket. Hvis du ikke er op til offentlige fitness regimer så måske er det tid til at gå online og købe nogle hjem fitness-udstyr. I komfort i dit eget hjem, kan du kaste off vinter vægt og komme i form.